Директният абонамент за HBO GO вече струва по-малко от 6 лв.

Директният абонамент за HBO GO вече струва по-малко от 6 лв.

HBO GO е една от любимите ни услуги за стрийминг на видео, която ни осигурява достъп до любимите ни филми и сериали и обширна селекция с локализирано детско съдържание, а от днес тя е още по-достъпна. Новата цена на услугата е 2.99 евро при директен абонамент, което е около 5.85 лева, а това е почти наполовина на досегашната цена от 9.90 лева.

Другата новина от HBO GO е свързана с плащането – услугата вече поддържа PayPal, така че не е необходимо да въвеждате своята кредитна карта. Предложението е изключително атрактивно на фона на цените на конкуренти като Netflix, които през последните месеци продължиха да увеличават цената на своята услуга – за сравнение в момента плановете на Netflix за България са на цена между 8 и 12 евро на месец.

В същото време Netflix има известна преднина по отношение на техническата част с поддръжка на 4K HDR и възможност за запазване на видеото в устройството за гледане без връзка с интернет, но пък локализирането на съдържанието е в плачевно състояние. Засега не знаем кога и HBO GO ще предложи 4K HDR съдържание, но пък вече се работи по опцията за гледане офлайн и се надяваме скоро да имаме повече новини около нея.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Вече е 3.99 евро от 22 ри октомври.
    plevel12
  • Имах в предвид,да се показва пълния каталог,през мобилното приложение.Благодаря за инфото все пак.
    ne4o
  • Това е един от недостатъците на тея Срийминг услуги. За да можеш да гледаш наистина това което ти се гледа, трябва да се абонираш за 5 услуги. Причината и торентите да са така популярни... И още по-зле: Когато нещо го има в една и съща услуга само за даден регион. Например Нетфликс: Каталога за БГ е нищожен в сравнение с този за САЩ. И това, че с VPN вече не може да се сменя е супер гадно. Искам да гледам The American Meme - няма шанс за БГ... :)
    sladyrko
  • пълният каталог през техния сайт няма как да се види. Може евентуално през някой сайт за извличане на връзки като посочваш https://hbogo.bg/filmi или https://hbogo.bg/seriali и ще ти се генерират всички филми и сериали, които са налични за гледане. Има и добавки за Chrome, които също генерират файл с линкове от даден сайт - Link Klipper например.
    maxito2
  • Да попитам знаещите : Има ли начин,да изкарам пълния каталог на HBO GO или само варианта, с търсене по заглавие?
    ne4o
  • Всеки може да избере какво да гледа, но за мен не е важно количеството, а качеството. HBO GO разпространява продукцията и на други продуценти като Showtime, BBC и т.н., а освен това предлага и интересни неща от източноевропейските и азиатските си подразделения като полския Blinded by the Lights и сингапурския Grisse. Да не забравяме и българското кино, което предлагат. Но да, в крайна сметка човек трябва да се абонира за няколко услуги, за да има достъп до всичко, което иска. Аз така плащах няколко месеца и за Prime Video, за да изгледам целия Seinfeld. В тази връзка и Amazon също има много силни сериали, а за търсещите качествено световно кино има и Mubi. Там има фокус изключително върху качеството за сметка на количеството, защото на разположение в даден момент има не повече от 30 филма.
    chilko
  • Аз затова ги плащам и двете, което и е най-добрия вариант особено относно сериалите. Но ако се разровиш да търсиш ще видиш че ХБО имат в пъти по-малко сериали и филми от Нетфликс, това имах в предвид. Но за малките деца ХБО е по-добрия вариант заради дублажа. Мисля че всеки киноман е длъжен да има и двете платформи, а не да ги сравнява...
    vasilmitev
  • Аз в България имам абонамент и съответно съм пробвал да се логна с акаунта си,но.... В ЕС съм,засега-Англия-поне докто не напуснат Март както говорят съюза.
    alealex
  • И аз не споря, гледай торентите, аз гледам онлайн. Няма субтитри, но зная руски.Не зная разликата в изискванията, след като искаме да гледаме 4К :) Приятна вечер (beer) ;
    Боби13
  • Не искам да споря за глупости, явно изискванията са ни различни!:) Дали съм в грешка...едва ли...:)))
    alphaleader
  • В жестока грешка си. Освен 4к има много филми 3D, като за твой ужас звукът е многоканален ! Сваляй си торентите със здраве !!!
    Боби13
  • [Quote]ако знаеш руски език, техните онлайн програми за филми са по-добра алтернатива, отколкото торентите ![/Quote] Нали :))) стрийминг с качество кенеф е по-добре от 4к или full hd филм с многоканален звук... не ставайте смешни... :))
    alphaleader
  • Според последните регулации абонаментите за стрийминг услуги могат да се ползват и докато потребителите са в ЕС. Ако си в ЕС може да пробваш с абонамента на някой приятел от БГ (поддържа се едновременното гледане на две устройства) или пък да се абонираш за HBO GO в страната, в която се намираш - на много места вече се предлага директен абонамент.
    chilko
  • Ако знаеш руски език, техните онлайн програми за филми са по-добра алтернатива, отколкото торентите ! Предполагам, че има и подобни на английски, но заради по-строгия контрол, имат проблеми с най-новите филми ;)
    Боби13
  • Здравейте. Аз за съжаление се намирам извън Родината и не мога да се възползвам от предложениято. Пробвал съм преди се сещам разни VPNи ,но без успех. Някакъв съвет да дадете технологични фенове? Благодаря.
    alealex
  • Ако питаш хората с деца или гледащите GoT сигурно ще са на обратното мнение. Да не забравяме, че месечната такса е 3 евро, а еквивалентния план на Netflix струва 10 евро.
    chilko
  • Имам го от години - не могат да стъпят на малкия пръст на Нетфликс откъм съдържание, единствено субтитрите им са професионално направени, при нетфликса половината дори нямат субтитри. Иначе ХБО качват наистина много малко филми. Няма по добър вариант от торентите все още...
    vasilmitev
  • Директният абонамент е за хора, които го нямат в мобилния план или пък не ползват кабелна телевизия.
    chilko
  • На тази цена, директно от HBO, трябва повечко да се постараят операторите.
    mobili
  • От другия месец и Вива пускат бонус НВО Го в плановете от 25 лева нагоре!
    Воден-дух