Netflix тества по-евтин мобилен абонамент

19 ноември 2018 23:07, прочетено 2445
7
Netflix тества по-евтин мобилен абонамент

Нарастващият брой потребители, които използват Netflix единствено в мобилните си устройства или предимно на тях, непрекъснато расте. Според по-ранна информация на Recode той вече е 35% от общия брой на клиентите, а според данни на директора на Netlifx за продуктови иновации Камерън Джонсън около 60% от потребителите поне веднъж месечно ползват мобилното приложение. Именно във връзка с това компанията в момента разработва и тества нов абонаментен план, който е насочен изключително към мобилните потребители на услугата.

Според информация на малайзийското издание The Star ограниченият само до мобилното издание на Netflix абонамент ще е с 50% по-ниска цена. Новите тарифни планове в момента се тестват на определени пазари в Азия, където ползването на мобилната услуга е особено популярно. При позитивна реакция опцията вероятно ще бъде налична и за останалите страни, а на по-евтиния мобилен абонамент ще се разчита за генерирането на допълнителен ръст. Според последния финансов отчет Netflix има 137 милиона абонати в глобален мащаб, а почти 79 милиона от тях живеят извън САЩ.

Източник: The Star

Може да ви е интересно и това:
Директният абонамент за HBO GO вече струва по-малко от 6 лв. |  Netflix тества нов модел на плащания, който заобикаля iTunes |  Netflix въвежда по-скъп абонамент Ultra |  Netflix вече поддържа HDR видео със Sony Xperia XZ2, Huawei Mate 10 Pro и P20 |  ОпеPlus добавя поддръжка за HD резолюция в Netflix | 

Тагове: Netflix | 

Коментари: 7 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: portis , 21 ноември 2018 00:30 Отговор

Да де ама няма кой да се навие от познатите ми. То и като няма субтитри абсурд просто. Преди ползвах Trial с различни дебитни карти включително виртуални но взеха че се усетиха, явно гледат ид на устройството незнам как го правят, прекъсват ми абонамента и искат да си платя.

Автор: Samgsm , 20 ноември 2018 22:01 Отговор

Принципно и сега е възможна цена под 10лв. Просто навий още 3-ма души и си вземете Netflix Premium пакета.Той позволява едновременно гледане на съдържание на 4 екрана и струва 24лв (11,99€) като го разделиш на 4 и ти излиза по 6 лв на човек.

Автор: portis , 20 ноември 2018 20:31 Отговор

Аз бих се записал ако е до 10лв на месец. Имат огромен каталог с филми и английският не ми е проблем.

Автор: Вито , 20 ноември 2018 19:22 Отговор

Хромкаст си поддържат, че даже и DD 5.1 имат, но безхаберието при българските субтитри ме накараха да ги разкарам. За сега съм на hbo go.
Що се отнася до гледането от телефон, нямам проблем с това. Всеки който седне на дивана пред телевизора може да си вдигне телефона и да види какъв е размерът на образа спрямо телевизионния. Филми на гсма съм си гледал още с нокиа Н95 8гб, та...

Автор: AVKansazov , 20 ноември 2018 18:43 Отговор

На таблет не чак толкова.А ако поддържа Хромкаст проблемът е решен(въпреки че очаквам ограничения).
Те да вземат да си оправят субтитрите пък...

Автор: tzincbg , 20 ноември 2018 15:37 Отговор

HBO ги изненадаха, тъкмо бяха тръгнали да вдигат. А пък борбата с пиратството била успешна. Хахаха, не. Просто трафикът минава през VPN и не влиза в статистиката.
Нелегалните Iptv, пък които заловиха са от средно грамотните. Най-добрите криптират и скриват трафика изключително успешно.

Автор: Blue Sky , 20 ноември 2018 14:46 Отговор

Уф, Нетфликс на мобилен екран си е чист мазохизъм