Samsung ще пусне версия на Galaxy S10 с плосък дисплей

Samsung ще пусне версия на Galaxy S10 с плосък дисплей

Според нова информация от Корея Samsung планира да пусне на пазара версия на Galaxy S10 с плосък дисплей. Това не се беше случвало от Galaxy S7 насам, а последните две поколения бяха предлагани единствено с извити екрани. Корейското издание ET News твърди, че компанията вече е готова със следващия си вариант на OLED панели, които са с кодово име M9 и ще бъдат използвани именно в бъдещите флагмани.

Сред тях има и такъв с плосък панел, който ще намери приложение в базовото издание на Galaxy S10 с 5,8-инчов екран. То обаче ще се предлага в две модификации, като втората ще е с извит дисплей. От Samsung работят и с нови доставчици на химикалите за различните субпиксели в панелите M9, а очакванията са потребителите да получат още по-добри цветове. Интересното в случая е, че актуалните дисплеи за iPhone са с обозначение LT2, което означава, че са различни от тези, които ще бъдат използвани в собствените флагмани на Samsung.

Източник: ET News

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Аз от 4 години съм с извит дисплей и нямам никакви проблеми с ползването, напълно съм свикнал. Реално извивката не я виждам. Но ме кефи, че по-този начим могат да сложат по-големи дисплеи в телефон с по-тесен корпус. А ако взимам някоя от версиите на S10, дали диспля е прав или крив, не е от особено значение за мен. Важно е с какво друго ще ги диференцират.
    board
  • Признавам, че от както го ползвам без калъф телефона, доста често натискам някви работи докато го държа и гледам нещо.
    D0N4T3LL0
  • Е най-после се усетиха, ебасумус глопаците
    npu3paka