Samsung работи по вариант на Galaxy S10 с 6 камери и 5G

Samsung работи по вариант на Galaxy S10 с 6 камери и 5G

Вече стана ясно, че Samsung възлага големи надежди на Galaxy S10 за подобряване на финансовите резултати на своето мобилно подразделение, и явно има защо това да е така. Източници на The Wall Street Journal разкриват, че Samsung подготвя сериозен технологичен ъпгрейд на юбилейното издание в серията Galaxy S10, като се кани да добави в устройствата поддръжка на 5G мрежи, по-големи дисплеи и повече камери.

Изданието потвърждава, че Samsung подготвя три варианта на Galaxy S10 с диагонали на екрана между 5.8" и 6.4", които ще представи на събитие в средата на февруари. Заедно с това компанията подготвя и четвърта версия на смартфона с кодово име Beyond X, която ще поддържа 5G мрежи. Този телефон, който ще се появи в Корея и Щатите през пролетта, ще има 6.7" дисплей и 6 камери – две отпред и четири отзад.

Именно този модел може да бъде представен на събитието през февруари, а пазарната премиера ще зависи от готовността на операторите да пуснат 5G мрежи. WSJ пише, че компанията вече е разговаряла с Verizon, AT&T и T-Mobile в Щатите и с големите корейски оператори за предлагането на телефона, но все още няма финални решения. Обсъжда се дори ексклузивна сделка с Verizon.

Останалите три варианта на Galaxy S10 са с кодови имена Beyond 0, Beyond 1 и Beyond 2, а според сегашните планове всеки от тях ще има между 3 и 5 камери. Някои от телефоните ще предложат и функция за обратно безжично зареждане на други устройства като наличната в Huawei Mate 20 Pro опция. Догодина очакваме и смартфона със сгъваем дисплей на Samsung, който може да се казва Samsung Flex или Galaxy Flex.

Източник: WSJ


Втора употреба с гаранция

  • Когато от компанията Майка ги отпуснат тези 6 камери в бижутУ, тогава ще е трули амаЙзинг... До тогава гроздето ще е кисело... :D:D:D
    PoceH_BS
  • Всеки с гледната си точка. Колкото искат камери да слагат на гърба, само да не режат дисплея за да слагат отпред.
    board
  • [Quote]Най-добре да му налепат целия гръб с камери![/Quote] Тогава ще си купя и аз. Изпреварил си ме с този коментар.
    velnsl
  • Ака му сложат 7 ши го купя,6 е дяволско число:D Най-добре да му налепат целия гръб с камери!
    predator70