Така ли ще изглежда Samsung Galaxy S10 Plus?

05 декември 2018 14:38, прочетено 12114
2
Така ли ще изглежда Samsung Galaxy S10 Plus?

След по-малко от три месеца може би ще видим следващия флагман на актуалния лидер при смартфоните Samsung. Очакванията са това да е следващата стъпка в еволюцията на премиум серията S и ако можем да вярваме на няколко неофициални компютърно генерирани изображения по CAD файлове, Galaxy S10 Plus наистина ще бъде различен. Самите изображения са базирани на слуховете, които вече започнаха да ни атакуват и ще продължат да го правят до премиерата, която вероятно ще бъде в рамките на мобилния конгрес в Барселона през февруари.

Според информация на 91Mobiles Galaxy S10 Plus ще разполага с 6.4-инчов QHD+ AMOLED екран. Предишни слухове пък твърдяха, че сензорът за пръстови отпечатъци ще бъде под дисплея и ще използва по-напредналата ултразвукова технология. Това означава по-бързо отключване спрямо оптичния вариант, който се използва в OnePlus 6T например. Samsung Galaxy S10 Plus няма да разчита на традиционния прорез в екрана, който вече е почти навсякъде. Вместо него може би ще видим само изрязване за двойната селфи камера, разположена в горния десен ъгъл на телефона. Към момента е трудно да преценим дали това е по-добро решение – решаваща роля биха имали хардуерът и начинът, по който той се справя с този сегмент от предния панел.

На гърба откриваме четворна основна камера в конфигурация стандартна, телефото и широкоъгълна оптика, придружени от LED светкавица. Galaxy S10 Plus ще работи с новия потребителски интерфейс на компанията One UI, базиран на Android 9 Pie. Ключовото при него е допълнителното изчистване в менютата, но и организирането на целия интерфейс така, че да бъде удобен за използване с една ръка дори при телефон с толкова голям екран. Неофициалните изображения загатват, че стандартният 3.5 мм жак ще остане, но има слухове, които твърдят обратното.

Galaxy S10 Plus ще разчита на върхов хардуер – процесор Snapdragon 8150 за САЩ и Exynos 9820 за останалите пазари и 6 или 8 GB RAM, въпреки че някои по-смели слухове говорят за „звяр“ с 1 TB вътрешна памет и цели 12 GB RAM. Не трябва да забравяме, че макар и интересни, тези изображения не са официални. Истината е, че може би ни дават бегла представа за Galaxy S10 Plus, но вярваме, че дизайнът ще бъде по-различен. От една страна рамките в горната и долната част на дисплея вероятно ще изчезнат, а и очакваме по-различно разположение на предната камера.

А вие какво очаквате от Galaxy S10 Plus?

Източник: 91Mobiles

Може да ви е интересно и това:
Калъфи за Galaxy S10 Plus разкриват, че телефонът ще е с четворна основна камера |  Ето колко ще струва Samsung Galaxy S10 в Обединеното кралство |  Samsung ще закрие фабрика за мобилни телефони в Тиендзин |  Samsung започна продажбите в България на своите QLED 8K телевизори |  Samsung Galaxy S10 може да има изрязване в ъгъла на дисплея | 

Тагове: Samsung |  galaxy s10 plus |  galaxy s10 | 

Коментари: 2 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: Ванката , 05 декември 2018 18:34 Отговор

А вие какво очаквате от Galaxy S10 Plus?

Ако е това от изображенията, ще очакваме Note10.

Автор: board , 05 декември 2018 16:46 Отговор

На гърба откриваме тройната основна камера

Всъщност на гърба се вижда четворна камера.

@OnLeaks като източник на този слух има сериозна репутация за достоверност. Дано все пак греши, защото ми изглежда абсурдно такова голямо изрязване на дисплея. Надявам се малкия модел да има само една предна камера, съответно далеч по-малка дупка в дисплея