Абонирай се за Mobile News на www.mobilebulgaria.com


Най-сетне истински снимки Samsung Galaxy S III?

30 ноември 1999

След няколко дена Samsung ще ни разкрие истинския външен вид на Galaxy S III, но дотогава онлайн продължават да се появяват снимки, за които се твърди, че показват обвитото в тайнственост устройство. Новите кадри са два и до голяма степен отговарят на схематичното представяне на смартфона, което [URL]http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=22958|видяхме[/URL] наскоро. Едната снимка е от източник на GSM Arena и за жалост не е съпроводена с допълнително потвърждение на характеристиките на телефона. Все пак вече знаем, че ще използва четириядрен процесор Exynos с работна честота 1,4GHz и ще има SuperAMOLED екран с резолюция 720p и диагонал 4,6" или 4,8" и 8МР или 12МР камера.

Другата снимка е от сайта KnowYourMobile и подсказва, че телефона ще е с височина около 130 мм, а информацията с нея твърди, че диагонала на екрана е 4,8". И на двете снимки може да бъде забелязан хардуерен бутон, а голямото сходство ни кара да мислим, че най-сетне видяхме как ще изглежда смартфона.

http://www.gsmarena.com/this_looks_like_a_legit_samsung_galaxy_s3_press_shot-news-4181.php
http://www.knowyourmobile.com/blog/1344410/exclusive_picture_samsung_galaxy_s3_will_feature_48inch_screen.html

Всички права запазени © M3 Communications Group, Inc., 2003-2014 - Авторски права и ограничение на отговорността - Конфиденциалност