Jabra с две нови устройства в Барселона

19 февруари 2009 15:00, прочетено 1326
0
Jabra с две нови устройства в Барселона
Специалистите по Bluetooth аксесоарите от Jabra представиха два нови модела на щанда си на мобилния конгрес. SP200 е лесен за монтиране хендсфри високоговорител, предназначен за бюджетните потребители, който ще се предлага по-късно през годината на препоръчителна цена от 49 евро. На нея отговаря и конструкцията му - добавени са само бутони за регулиране на звука и за приемане/край на разговора. Въпреки това е допълнена и технология за редуциране на шума и потискане на ехото, а батерията може да осигури време за работа до 10 часа, или стендбай до 23 дни.
За любителите на музика, които не искат да правят компромис със стила, е предназначен моделът Jabra BT650s. Става дума за слушалки, които могат да се ползват както безжично, така и чрез кабел с устройства с 3.5 мм аудиоизход. Устройството е сгъваемо, предлага се в различни цветове и има специална сензорна зона за управление, чрез която може да се контролира силата на звука и да се управлява възпроизвежданата музика. За елиминиране на шума се грижи технологията Noise Blackout, ползваща два микрофона, а за допълнителен комфорт са включени още няколко аудиоекстри. BT650s тежи 80 грама и има батерия, достатъчна за 8 часа разговори, 6 часа слушане на музика, или за 8 дни в стендбай режим. Продажбите започват през май на цена около 100 евро.

Може да ви е интересно и това:
Jabra представи обновена версия на безжичните слушалки Elite Sport |  Новите безжични слушалки на Jabra имат и сензор за пулс |  Jabra Solemate е интересен безжичен високоговорител |  Jabra STONE с ексклузивна форма и възможности |  Jabra GO 6400 и PRO 9400 с базова станция със сензорен дисплей | 

Тагове: jabra | 

Коментари: 0 | Твоят коментар