Вземи най-добрите мобилни телефони от Mobile Shop на изплащане!

23 октомври 2009 11:00, прочетено 51708
3
Вземи най-добрите мобилни телефони от Mobile Shop на изплащане!
Пазаруването на изплащане е удобен начин да се сдобием по време на коледните ни покупки с желаните високотехнологични джаджи. Точно с такива устройства изобилства оn-line магазинът Mobile Shop в MobileBulgaria.com, където с помощта на Пощенска банка имаме възможност да купим точно това, което искаме, на равни месечни вноски, без да се ограничаваме с разполагаемите пари в брой.

Процедурата е максимално улеснена, а електронният калкулатор позволява да се въведе стойността на желаните продукти, да се избере броят на месечните вноски и да се види размерът на крайната сума след оскъпяване. В момента телефон на изплащане от Mobile Shop може да се вземе от магазините на Global Co, "Мовен" и Astral Mobile, но скоро към тях ще се присъединят и други търговци.

Коментари: 3 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: motofen2 , 14 март 2010 19:32 Отговор

Global Co държат много високи цени на апаратите си,пък и като се вземат на изплащане определено който и да е апарат при тях ще бъде колкото 2 бройки някъде другаде

Автор: chilko , 14 март 2010 18:17 Отговор

в mobile shop е посочено кои магазини поддържат такова плащане. например - Може да видите този линк само ако сте регистриран.

като кликнеш "купи на изплащане" може да видиш условията и за изчислиш вноските.

Автор: timtoff , 14 март 2010 18:05 Отговор

kade da vliaza da vidia usloviata za gsm na izplashtane