Вземи най-добрите мобилни телефони от Mobile Shop на изплащане!

23 октомври 2009 11:00, прочетено 42303
3
Вземи най-добрите мобилни телефони от Mobile Shop на изплащане!
Пазаруването на изплащане е удобен начин да се сдобием по време на коледните ни покупки с желаните високотехнологични джаджи. Точно с такива устройства изобилства оn-line магазинът Mobile Shop в MobileBulgaria.com, където с помощта на Пощенска банка имаме възможност да купим точно това, което искаме, на равни месечни вноски, без да се ограничаваме с разполагаемите пари в брой.

Процедурата е максимално улеснена, а електронният калкулатор позволява да се въведе стойността на желаните продукти, да се избере броят на месечните вноски и да се види размерът на крайната сума след оскъпяване. В момента телефон на изплащане от Mobile Shop може да се вземе от магазините на Global Co, "Мовен" и Astral Mobile, но скоро към тях ще се присъединят и други търговци.

Коментари

Коментари: 3 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: motofen2 , 14 март 2010 19:32 Отговор

Global Co държат много високи цени на апаратите си,пък и като се вземат на изплащане определено който и да е апарат при тях ще бъде колкото 2 бройки някъде другаде

Автор: chilko , 14 март 2010 18:17 Отговор

в mobile shop е посочено кои магазини поддържат такова плащане. например - Може да видите този линк само ако сте регистриран.

като кликнеш "купи на изплащане" може да видиш условията и за изчислиш вноските.

Автор: timtoff , 14 март 2010 18:05 Отговор

kade da vliaza da vidia usloviata za gsm na izplashtane

Промоции

Sony Xperia tipo dual

Sony Xperia tipo dual

199.00 лв.
159.00 лв.
Купи сега
HTC Explorer

HTC Explorer

149.00 лв.
99.00 лв.
Купи сега