На 15 септември ще видим нови телефони на HTC

13 август 2010 12:30, прочетено 4189
0
На 15 септември ще видим нови телефони на HTC
Информацията за нови телефони на HTC не спира да се появява неофициално онлайн, което предполага, че премиерата на устройствата наближава. Все пак не е толкова близо, колкото ни се иска, и ще трябва да почакаме месец, за да разберем какви изненади ни очакват - преди минути получихме покана за събитие на компанията, което ще се проведе на 15 септември в Лондон. Ако трябва да предположим, тогава може би ще бъдат представени моделите с Android Desire HD (Ace) и Desire Z (Vision), за които неведнъж сме писали. В изображението се забелязва форма, която според EuroDroid напомня на камерата на Desire HD, който наскоро се появи във видео.

Интересно е и това, че HTC, изглежда, ще се опита да отклони вниманието от анонсите на Nokia - на 14 и 15 септември в Лондон ще се проведе Nokia World. Това е събитието, на което очакваме немалко нови телефони на Nokia, сред които C7, X7 и E7. Възможно е дори да видим и N9, за който се предполага, че ще е първият модел на Nokia с MeeGo. Едно е сигурно - средата на септември ще е изпълнена с интересни новини.

HTC Desire HD накратко
Според предварителната и неофициална информация, телефонът ще работи с Android 2.2 в комбинация с интерфейса Sense. Камерата на телефона е с резолюция 8 МР, а процесорът е Snapdragon с работна честота 1 GHz. Вградената памет е 4 GB, а освен нея телефонът разполага и с microSD слот за допълнителна. Не са пропуснати екстри като запис на 720p HD видео, GPS, електронен компас и Wi-Fi. Изглежда, ще може да възпроизвежда и Xvid видео и ще поддържа SRS Surround звук, което сигурно ще допадне на феновете на мултимедията. Екранът на Desire HD вероятно ще бъде с диагонал 4,3" и WVGA резолюция. Сред характеристиките се споменават още масивен алуминиев корпус, функция на камерата за разпознаване на лица и приложение за четене на електронни книги.

Коментари: 0 | Твоят коментар