iPad 2 според Amazon: 1.2GHz процесор, камера, Thunderbolt и 9,7" екран

iPad 2 според Amazon: 1.2GHz процесор, камера, Thunderbolt и 9,7
Довечера очакваме Apple дa представи наследника на първия си таблет iPad, а докато си задаваме въпроса какви ще са подобренията, които компанията ще направи в него, Amazon случайно публикува част от характеристиките на устройството. Данните идват от германския сайт на онлайн магазина и според тях iPad 2 няма да се различава съществено от предшественика си. Все пак ще включва някои допълнения. Ако информацията, публикувана от сайта Your Daily Apple, е вярна, таблетът ще има екран със същия диагонал - 9,7", което не е изненадващо, тъй като такава информация вече се появи онлайн. Разбира се, включена е камера за видеоразговори през FaceTime, а процесорът вече е с тактова честота 1.2GHz - не е изключено да е двуядрен, но това не се уточнява.

Другото важно допълнение е добавеният порт за използване на технологията Thunderbolt. Тя дебютира преди дни в новите лаптопи от серията MacBook Pro и позволява трансфера на данни (със скорост до 10Gbps) или HD видео през един кабел. И не на последно място, магазинът посочва, че продажбите на таблета ще започнат на 17 март - добра новина за всички, които нямат търпение да се сдобият с устройството. Друга важна информация, която разбираме от изображението, е, че таблетът ще е по-евтин - вариантът с 16GB памет и 3G възможности ще се продава за 500 евро, докато сегашният аналог струва 600 евро.

Събитието на Apple започва в 20:00 българско време, така че не забравяйте след това да посетите отново Mobile Bulgaria за всички подробности около очаквания таблет.

http://www.yourdailyapple.net/2011/03/ipad-2-surfaced-in-amazon-store-thunderbolt-camera-and-1-2ghz-cpu/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция