HTC Sensation вече не е тайна (видео)

HTC Sensation вече не е тайна (видео)
Докато чакаме след няколко часа да започне събитието на HTC, на което компанията се кани да представи нови продукти, информацията за един от тях - за двуядрения смартфон HTC Sensation (познат и като Pyramid), вече успя да се промъкне онлайн. Първото изтичане на данни дойде от Twitter акаунта на германското подразделение на Qualcomm, който потвърди, че HTC Sensation разполага с двуядрен процесор Qualcomm с работна честота 1,2GHz.

След това обаче нещата отидоха по-далеч и в сайта на британското подразделение на Vodafone бяха публикувани подробен списък с техническите характеристики на телефона и официалното му изображение. Те потвърдиха всичко, което досега беше известно за смартфона - има 4,3" SLCD дисплей с резолюция 540 x 960 пиксела, две камери (8МР с LED светкавица и 1,2МР) и 1,2GHz двуядрен процесор. Допълнителните нови детайли са 4GB вградена памет и 8GB microSD карта в комплекта.

http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/htc-sensation

http://www.engadget.com/2011/04/12/qualcomm-htc-sensation-features-a-1-2ghz-dual-core-snapdragon-c/

http://www.engadget.com/2011/04/12/htc-sensation-leaked-by-vodafone-4-3-inch-qhd-slcd-and-1-2ghz-d/


Междувременно открихме и няколко видеоклипа на телефона, показващи в действие новата версия на интерфейса HTC Sense. Тя е същата като тази в HTC EVO 3D.

http://www.htc.com/www/product/evo3d/overview.html


Втора употреба с гаранция

  • Ето и по-подробно за новия връх: http://mobile-review.com/review/htc-sensation.shtml
    Боби13