Samsung за забавянето на синята версия на Galaxy S III

29 май 2012 13:00, прочетено 21348
3
Samsung за забавянето на синята версия на Galaxy S III
След информацията, че в някои страни желаещите да се сдобият със синята версия на смартфона Galaxy S III ще трябва да почакат известно време, Samsung реши да направи официално изявление по случая и да разсее спекулациите. Според компанията, цитирана от SlashGear, през близките 2-3 седмици в някои региони се очаква недостиг от тази версия на телефона, като причината за това е необходимостта да се покрият високите стандарти за качество. Samsung твърди, че синият вариант идва с новосъздаден цвят и използва специален hyper-glaze материал.

Това донякъде потвърждава предишната информация, че компанията е имала производствени проблеми при изработването на задните панели на смартфона. В Mobile Bulgaria вече имаме синя версия за тест и при по-внимателно вглеждане върху задния панел се забелязват големи белезникави петна, разположени под повърхността. Те се виждат само при гледане под определен ъгъл, но са там и не могат да бъдат изтрити.

Може да ви е интересно и това:
Samsung България с детайли около замяната на Galaxy Note7 |  Samsung очаква Galaxy Note7 да е наличен навсякъде в Европа до края на ноември |  Samsung ще пусне в родината си Galaxy Note7 и в черно |  Приходите от смартфони в глобален мащаб намаляват |  Google е разрешила на Samsung да оцвети иконата за батерията на Galaxy Note7 в зелено | 

Тагове: galaxy s iii |  Samsung | 

Коментари

Коментари: 3 | Твоят коментар  | Всички коментари

Автор: chilko , 29 май 2012 18:45 Отговор

според gsm arenа проблема бил в различните цветове на задния панел и страните... разлика има, но така е и бялата версия.

иначе, ако не се лъжа, белия вариант е без текстури, имитиращи алуминий и не би трябвало да има такъв проблем.

Автор: board , 29 май 2012 18:30 Отговор

Много са гадни тези петна, дано не е масово, че се бях насочил към синия. А то сега, сините щели да закъсняват, а като гледам и белите нещо закъсняват. А пък ако ги има може да са с подобни гадни петна, което е недопустими за играчки в този клас.

Автор: keyone , 29 май 2012 16:04 Отговор

високите стандарти за качество


Интересно тогава какс е продават модели като Droid RAZR, One X, 4S?

Промоции

Apple iPhone 6s

Apple iPhone 6s

1128.00 лв.
1090.00 лв.
Купи сега