Снимки и детайли за Huawei Ascend P2

Снимки и детайли за Huawei Ascend P2
Huawei Ascend P2 е един от смартфоните на китайската компания, които очакваме да видим през февруари по време на мобилния конгрес в Барселона. Вече се появи негова официална снимка и това, което виждаме, ни харесва. Наследникът на Ascend P1 ще разполага с 4,5" дисплей с full HD резолюция, четириядрен процесор, собствена разработка на Huawei, 13 МР камера и 2GB RAM. Версията на Android ще е Jelly Bean. Очаква се батерията да е с капацитет 3000 mAh, което прави устройството още по-интересно.

Друг претендент на компанията за впечатляваща премиера на конгреса е устройство с Windows Phone 8, което според информацията ще е с дебелина едва 7,7 мм. Очакваме то да има 4,5" HD дисплей, двуядрен процесор, 1 GB RAM, 16 GB вградена памет, батерия с капацитет 2800 mAh и 8МР камера.

http://www.unwiredview.com/2013/01/24/huawei-ascend-p2-first-press-shot-of-the-1080p-flagship/

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Страхотен телефон,а по повод коментара на a4i,то и Galaxy на Самсунг е пластмасов,но е доста по-здрав от например един айфон,който уж изглежда здрав,но изпуснеш ли го край с него.
    Критик
  • Дано изкарат нещо такова и с Windows.А иначе евтините материали за корпуса го правят по достъпен,не всеки има високи финансови възможности.
    tenito
  • жалко надявах се да е от алуминий :D
    Niko_666
  • Вероятно от евтина пластмаса. Поликарбоната и полипропилена струват между $1,2 и $3 за килограм, значи хуявея ще е с пластмаса за лев килото - максимум, че иначе ще се охарчат за материали. Тези 40 грама на смартфон са 4 стотинки, но и от тях се пасти. примерномако беше полипропилен щеше да са 8 стотинки, а не 4.
    A4i