Начало | Борса » Публикувай обява

Вход за регистрирани потребителирегистрация | забравена парола?

Уважаеми приятели,

Най-любезно ви информираме, че борсата е предназначена само за мобилни телефони, таблети и аксесоари за тях. Обяви, отнасящи се за други продукти, ще бъдат премахвани от системата.

За да защитим вашите интереси, скъпи приятели, няма да толерираме публикуването на безплатни обяви с откровено комерсиална цел. Ето защо в борсата ще могат да бъдат публикувани най-много 5 безплатни обяви на ден и не повече от 1 безплатна обява за 1 час от 1 потребител. 1 обява може да бъде само за 1 продукт, и то без линкове в нея. Другото вече е реклама. Тя си има цена, която може да намерите тук.

Ограченията за брой публикувани обяви от един потребител не се отнасят за VIP обявите.

Цената за публикуване на VIP обява в е 1 лев* с ВИП пакетите на MobileBulgaria или 2.40 лв. при плащане с SMS.
Ако желаете вашата обява да седи най-отгоре в раздела, както и в специално каре в портала, може да я направите GOLD с доплащане 1 лев с ВИП пакет или 2.40 с SMS.
Обявите за реплики се таксуват на двойна цена.
Обявите могат да бъдат коригирани или изтривани, по всяко време, в периода на валидност.
Подробно за ВИП картите и опциите за закупуването им, можете да намерите тук.

В борсата на MobileBulgaria могат да публикуват обяви само регистрирани потребители. За да направите вашата регистрация, която ще ви отнеме не повече от 1 минута, моля, натиснете тук.

Най-любезно каним всички магазини, както и отделните търговци, които желаят да продават телефони, таблети и аксесоари в по-големи, комерсиални количества, да участват в нашия Mobile Shop.

За да научите как може да се включите в Mobile Shop и да направите продуктите си достъпни до близо 10 000 потребители дневно, изпратете ни вашите данни за контакт тук.

Ако имате въпроси или проблем, натиснете тук, за да се свържете с нас.

* Единичната цена на VIP обява от типа на закупения пакет.