Apple принуди OnePlus да премести премиерата на 6T

Преди дни Apple обяви, че на 30 октомври организира медийно събитие в Ню Йорк, което очакваме да донесе новини за нови компютри и таблети с познатата марка. Новината обаче изненада неприятно китайската компания OnePlus, която също беше избрала тази дата за представянето на смартфона 6T в същия град. За да избегне този директен сблъсък, който със сигурност ще лиши устройството от необходимото медийно внимание, OnePlus реши да измести премиерата с ден по-рано и така тя ще се проведе на 29 октомври.

Подобна промяна със сигурност ще обърка плановете на всички, които вече са направили резервации за пътуване и престой в Голямата ябълка, но компанията ще се погрижи за това. OnePlus обеща да покрие допълнителните разноски на всички, които трябва да променят полети или хотелски резервации, а освен това ще върне изцяло парите за билетите на хората, които не могат да присъстват на новата дата.

Източник: OnePlus

 • Росение, аз имам да кажа нещо по темата. Мастурбирай по-често!
  Maui
 • Ако имаш да кажеш нещо по темата го направи! Ако нямаш - залягай над учебника по БеЛ, че си пълна трагедия!
  PoceH_BS
 • Росене ти във всяка тема ли акаш ?
  ilchev_n
 • Росене ти във всяка тема ли акаш ?
  ilchev_n
 • Датата от 1+ я бяха обявили отдавна, ама нагризаните понеже са се помислили за "велики" и "хванали господ за шлифера" не се съобразяват с никого и нищо. Те така навремето бяха най-големия патентен трол, но после всичко тъпкано им се върна. След време и тези безобразия които си позволяват сега ще им се върнат тъпкано!
  PoceH_BS
 • ХАхаха е не можахте да измислите "по-сЕнЗаЦиОнНо" заглавие, а? :D Apple не са принуждавали никой нищо да мести. 1+ сами се усетиха, че никой няма да им обърне внимание и никой журналист няма да им отиде на събитийцето. Просто така са се стекли обстоятелствата, ама нали кликбейт трябва да има. ;)
  foxfury