Ето колко ще струва Samsung Galaxy S10 в Обединеното кралство

Един от най-любопитните въпроси около трите версии на бъдещия флагман на Samsung естествено е цената. Източници на сайта Gizmodo разкриха стартовите цени на моделите, както и датата на пазарната премиера. Според тях Galaxy S10 ще бъде показан официално от Samsung на специално Unpacked събитие преди началото на мобилния конгрес в Барселона. Презентацията вероятно ще е на 20 февруари, а предварителните поръчки ще започнат веднага след това.

Самите доставки ще стартират на 8 март. Източниците на Gizmodo са потвърдили и наличието на три издания - Lite, стандартно и Plus. Samsung Galaxy S10 Lite ще разполага със 128 GB памет за приложения и ще струва 660 паунда във Великобритания. Трите ще са с диагонал на екрана съответно 5.8”, 6.1” и 6.4”, като последните два ще са с извити панели. Както вече писахме, и трите модела ще имат Infinity-O дисплеи с отвор за предната камера.

Стандартното издание на флагмана ще бъде налично в конфигурации със 128 и 512 GB, които ще струват съответно 799 и 999 паунда. При Galaxy S10 Plus потребителите ще имат избор между три различни конфигурации. Базовото изпълнение със 128 GB памет за приложения ще може да бъде закупено срещу 899 паунда, версията с 512 GB ще се продава за 1099 паунда, а тази с един терабайт памет ще струва 1399 паунда.

Източник: Gizmodo

 • Дам, цената в случая не е проблем, въпроса е как ще бъде възприета тази дупка, след като до сега телефоните им нямаха никакво изрязване на дисплея. Любопитно е и колко ще са добри камерата и чипсета им спрямо конкурентните. Общо взето, ако не предложат доста силен цялостен пакет, може да има отлив на фенове.
  board
 • [Quote]Аз се притеснявам, че водния дух наскоро се похвали, че си е преподписал договора и сега пак няма да му дадат S10 на промо цена и пак 3 месеца ще ореве форума с нова тема всеки ден[/Quote] :D Това беше добро.Плюса в цялата драма с недоразбралите от предварителните продажби на Note 9 , е че ще се схванали най-после какво точно трябва да направят за да вземат 10-ка. Шегата на страна , но очакванията много хора имаха за новите 10-ки явно няма да се оправдаят.Тези дупки в екрана на мен лично са ми по-дразнещи от вежда-тренда от последната година.Notch-а можеш да го скриеш поне , а тези безумни дупки не.Не съм фен на ябълките , но Х-а ми се струва безумно красив телефон в сравнение с рендерите на 10+ . Това "нещо" ако в крайна сметка се окаже на пазара не само аз ще се чудя къде отидоха точно 4-5 милиарда отпуснати за иновации. Аз поне се надявах Samsung да успеят да имплементират някакъв слайдер ... все пак 10 годишнина си е. Дано да не се окажа прав,защото точно тогава ми изтича към А1 договора и мислех един + да взема.
  Walther_BG
 • В грешка си;), на водния дух ще му удължават договора на всеки 6 месеца при все по- добри условия, като ще има право на нов телефон. Тоест април S10, октомври Ноут 10, айфон или хуауей. Така на всеки 6 месеца, така че не го мисли него:).
  gog88
 • Аз се притеснявам, че водния дух наскоро се похвали, че си е преподписал договора и сега пак няма да му дадат S10 на промо цена и пак 3 месеца ще ореве форума с нова тема всеки ден :D
  iWolff
 • С кампанията S10 предполагам, че ще падне на 1100 лева при върнат стар боклук и среден клас аб.план.
  Ванката
 • Цените са съпоставими с миналогодишните, няма такъв шок. Ако пуснат някое промо при операторите, ще може да се вземе S10 за 1000 лева. А пък S10 Lite e стъпва 1460лв на свободна продажба и може да не е никак лош. Ама да видим какво ще представлява.
  board