Huawei P20 lite ще ви направи майстори на селфита

Huawei P20 lite ще ви направи майстори на селфита

Селфитата имат силно присъствие в модерния начин на живот. Затова и функциите за заснемане на автопортрети са толкова важни за притежателите на смартфони. В допълнение към непрекъснато увеличаващата се резолюция на предните камери, софтуерът става все по-важен - както и алгоритмите за разкрасяване и обогатената реалност на снимките. Ако ползвате Huawei P20 lite всичко това буквално е на една ръка разстояние.

Нуждите на селфи ентусиастите винаги са били важни за Huawei. Производителите често не обръщат достатъчно внимание на предните камери, а лошото качество на предните сензори може да бъде забелязано дори във флагмани на големи производители. Huawei доказва, че се отличава от другите компании с P20 lite, който има 16-мегапикселова предна камера с разкрасителни филтри и допълнителни ефекти за по-впечатляващи кадри.

Предната камера е толкова важна, колкото и задната
Huawei доказва, че времената, в които предната камера имаше по-малко значение, вече са в миналото. Предната камера на P20 lite не отстъпва на основната като предлага 16MP сензор, чийто пиксели са с размер 1.0 микрометра, и светла f/2.0 бленда. Предната камера улеснява заснемането на селфита със своя 27mm обектив със 78-градусов зрителен ъгъл, така че ще се поберете в кадъра без да имате нужда от селфи стик. Но това е само началото. Със селфи панорамната функция може да правите снимки заедно с приятелите си, защото Huawei P20 lite може да комбинира три кадъра в един за улавяне на повече от сцената около вас.

Подчертайте красотата си
Всеки, който е присъствал на професионална фотосесия, знае, че фотографът винаги работи в екип с професионален гримьор. Гримът е това, което подчертава красотата на модела и прикрива малките несъвършенства. Също както селфи функциите ви дават възможност да си правите професионални портрети без фотограф, Huawei се е погрижил да нямате нужда и от професионален гримьор, защото P20 lite асистира с автоматично разкрасяване на лицето. Разширените алгоритми са създадени така, че да подчертават естествената красота като освежават кожата и скриват незначителни несъвършенства, но същевременно запазват детайлите и естествения тонус на лицето. Освен това можете сами да определите интензивността на изострящия ефект, като изберете степента, която ви допада. В допълнение режимът за боке може да се използва за замъгляване на фона около обектите като имитира работата на професионалните фотоапарати. С негова помощ вашите селфита ще получат съвсем различен и много по-ефектен вид.

Най-доброто качество при всякаква светлина
Светлината играе ключова роля във фотографията. Всеки, който е опитвал да прави селфи с телефон при намалена околна осветеност, знае, че резултатите невинаги са задоволителни. Ето защо Huawei P20 lite разполага с технология за балансиране на светлината при правене на селфи кадри. Дори при слаба светлина, тонът на кожата ще бъде естествен, а шумът няма да разваля кадъра. Когато е наистина тъмно, Huawei P20 lite ще освети лицето, използвайки екрана, като използва топъл нюанс на дисплея. По този начин селфита, направени през нощта или в тъмна стая, ще изглеждат страхотно. С Huawei P20 lite ще си правите снимки на места, на които преди дори не сте и помисляли.

Забавление с добавена реалност
Смарт асистентът за селфита ви позволява да прилагате ефекти за разширена реалност в режим на автопортрет. Потребителите на P20 lite могат да се възползват от 16 нови маски и аксесоари, които автоматично се прилагат към лицето. Всеки един ефект се движи заедно с главата ви, сякаш наистина го носите. Можете да използвате и до 14 вида фонове, за да замените напълно всичко зад обекта. По този начин може да направите страхотно селфи, дори когато заобикалящата среда не е особено привлекателна или не искате да разкриете къде се намирате. Специалните ефекти могат да симулират космическо пътешествие или да придадат визия на рисунка на заснетото изображение. Пробудете творчеството си и изненадайте приятелите си, като използвате AR режима, вграден в приложението за камерата при P20 lite.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция