Moto G6 се появи в Geekbench

Moto G6 се появи в Geekbench

В базата данни на популярното приложение за тестове Geekbench се появи запис за Moto G6. Досега около това устройство витаеха само слухове, но то очевидно е съвсем близо до пазарната си премиера. От видяното става ясно, че телефонът, който най-вероятно ще се продава под търговското име Moto G 6th Gen, ще е оборудван с процесор Snapdragon 625 и 3GB оперативна памет. От тестовете става ясно също, че операционната система ще е Android 8.0 Oreo.

Според предишни слухове дисплеят ще е с диагонал 5,7 инча и съотношение 18:9, а резолюцията му ще е FHD+ (2160x1080). Предполага се, че устройството ще предложи двойна камера с 12 и 5-мегапикселови сензори. Слуховете твърдят също, че камерата за селфита ще е с резолюция 16 мегапиксела, а батерията се очаква да е с капацитет 3000 mAh.

По-големият модел Moto G6 Plus пък ще предложи по-голям дисплей с диагонал 5,93 инча, батерия с капацитет 3200 или 3250 mAh, процесор Snapdragon 630 и до 6 GB оперативна памет. Интересното е, че за него е предвидено голямо разнообразие от цветови варианти, които включват сребристо, златно, бяло, синьо и циан, като не е ясно дали те ще са налични и за стандартното издание на Moto G6.

Източник: Geekbench

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция