Неофициални рендъри на Xiaomi Mi 9

Неофициални рендъри на Xiaomi Mi 9

В интернет се появиха няколко неофициални рендъри на Xiaomi Mi 9, които потвърждават досегашните слухове за устройството. На задния панел виждаме тройна камера с 48-мегапикселов основен сензор. Според слуховете останалите са с резолюция 18 и 8 мегапиксела. Дисплеят вероятно е с диагонал 6.4 инча и има капковиден прорез. Очакванията са Mi 9 да е с процесор Snapdragon 855 и да поддържа нов вид бързо зареждане.

В същото време китайският регулатор TENAA получи за серфитициране две непознати устройства на Xiaomi, като едното от тях вероятно е Mi 9 SE. Телефонът може би ще е с 6-инчов AMOLED дисплей, а най-интересната част от слуховете е чипсетът му, който вероятно ще е все още необявеният Snapdragon 7150.

Трябва да се има предвид, че премиерата на смартфоните от серията Mi 9 вероятно ще е чак след няколко месеца. Xiaomi ще има събитие по време на мобилния конгрес в Барселона, но е малко вероятно на него да видим нови флагмани. Очакванията са китайската компания да представи в Барселона 5G изданието на Mi Mix 3, а новите флагмани ще бъдат резервирани за отделни презентации на по-късен етап.

Източник: Hi Tech, SparrowNews

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция