OnePlus 6 с добро представяне в тестовете на JerryRigEverything

Специализираният в екстремни тестове на смартфони YouTube канал YouTube канал JerryRigEverything се зае и с представения вчера в Лондон OnePlus 6. При изпитанията за надраскване новият флагман на OnePlus се представя напълно според очакванията за устройство, което използва Gorilla Glass 5. Това на практика означава, че щети по дисплея се появят чак при използване на много твърд инструмент.

Опитите за демонтаж на защитната решетка на говорителя се оказват неуспешни, което говори за добра сглобка на устройството. При тестовете от JerryRigEverything стигат до извода, че двойната камера и сензорът за отпечатъци са добре защитени и е трудно да бъдат повредени.

Дисплеят на OnePlus 6 също показва очаквани резултати при изпитанията с нагряване. Панелът издържа 20 секунди, преди да загуби цветовете си и подобно на повечето екрани с OLED технология не успява да ги възстанови след това. При опитите за огъване телефонът поддава леко, но не се стига до напуквания и трайни щети, което е добър резултат.

Източник: YouTube