Появиха се рендъри на Galaxy J6 Plus

В интернет се появиха рендъри на Galaxy J6 Plus, които са създадени по заводски CAD чертежи, така че осигуряват дочен поглед върху дизайна на устойството. Смартфонът от бюджетния сегмент ще се предлага на отделни пазари и като Galaxy J6 Prime. Най-интересната новина от кадрите е наличието на сензор за отпечатъци, който е разположен не върху задния панел, а е вграден в бутона за включване от дясната страна.

По този начин Galaxy J6 Plus ще е първият смартфон на корейската компания, който използва такова разположение на сензора. Очакванията са телефонът да предложи 6-инчов дисплей и двойна камера. Неговите размери ще бъдат 161.6 x 77 x 8.2 мм, а също така е доста вероятно Samsung да заменят чипсета Exynos 7870 със Snapdragon 450. Възможно е обаче на пазара да бъдат пуснати версии и с двата процесора, като те ще са предназначени за различни региони.

Източник: 91 mobiles

  • Това нещо и да ми го подаряват, ще го изхвърля в коша. А уж щяха да подобряват средния клас :| И преди не ставаха, и сега още повече. Хубавото е, че поне флагманите им на 1 година са евтини.
    Legolaself01
  • Това изглежда толкова outdated, че повече няма накъде.
    mobi96
  • Нямам търпение да си купя тази сунг-санг пръчка! Вероятно и цената ще е от порядъка на 400-500лв :D
    pprofi79