Появиха се снимки и детайли за Xiaomi Pocophone F1

В интернет се появиха снимки и детайли за новия Xiaomi Pocophone F1, който би трябвало да се появи на европейския пазар през септември и така ще сложи началото на изцяло нова продуктова линия на китайската компания. Телефонът съчетава флагмански спецификации с приемлива цена от около 430 евро, която бе разкрита наскоро от румънски онлайн магазин. Онлайн изтече и видео на търговската версия на устройството, което подсказва, че продажбите ще започнат съвсем скоро.

За тези пари потребителите ще получат процесор Snapdragon 845 с допълнително течно охлаждане, 6-инчов изрязан дисплей с FHD+ резолюция, 6 GB RAM, 64 GB памет за приложения и батерия с капацитет 4000 mAh. Камерата естествено е двойна с 12- и 5-мегапикселови сензори и изкуствен интелект. За селфитата ще разполагате с 20МР камера. Очакваме Pocophone F1 да се предлага в сиво, черно и синьо, но може да се появи и в други цветове.

Източник: Slashleaks

  • Интересно е това с течното охлаждане и, дали е част от техни собствени разработки или просто капка охлаждаща течност в по-дебела медна или няколко тръби над чипа. Време е вече да видим, поне във флагманите, по-ефективен метод за охлаждане, особено имайки предвид все повечето ядра на по-високи честоти и все по-тънките корпуси. Че и все по-взискателните приложения, 3D игри и работни апове.
    MEnergy