RED сподели първите официални снимки на Hydrogen One

RED сподели първите официални снимки на Hydrogen One

Първият смартфон на RED ще се появи на пазара в началото на октомври, а докато чакаме старта на продажбите, компанията реши да пусне и първите официални снимки на Hydrogen One, които да заменят наличните досега компютърно генерирани рендъри. Те не разкриват нещо, което вече да не сме виждали, но са поредното доказателство, че смартфонът все пак ще достигне до потребителите. Устройството ще се опита да спечели феновете със своя холографски дисплей и модулна конструкция, която позволява интеграция и с камерите на RED.

Продажбите вече трябваше да са започнали, но проблеми със сертифицирането забавиха пазарния дебют до 2 ноември, когато телефонът ще се появи в предложенията на американските оператори AT&T, Verizon и Telcel на цена 1295 долара. Това е версията с алуминиев панел, а догодина се очаква и титаниево издание. Иначе в края на този месец компанията ще осигури на малка част от направилите предварителна поръчка потребители специалната версия на устройството за разработчици.

Източник: h4vuser.net


Втора употреба с гаранция

  • Ами хората се подготвят за второто пришествие, няма друго обяснение за $1600 Титании версията... :D:D:D
    PoceH_BS
  • Ето ти директния линк, http://www.red.com/hydrogen.pdf Ако намериш разлика с текста, който съм цитирал, нека са съмнителни. Ти провери ли го или само така си коментираш? За Тесла, аз не съм един от промитите идиоти, които Мъск ще спасява, докато показно изкарва празни Тесли на път за Марс с парите на американските данъкоплатци и ниските нива на НАСА. И за да не бъдем голословни, ти в последните седмици да си чувал нещичко за последните скандали и разследвания по фалиращите бизнеси на месията-спасител и акциите му? Подсказка - войните в Twitter, подгонилите го американските разследващи органи, протестите на недоволните работници във фабриката му и последните репорти по прогресивно увеличаващите се нетни загуби във всеки от бизнесите му. Ама този път няма да предоставям директни линкове. За това има търсачки и новини в оригинал...
    MEnergy
  • За Тесла преувеличаваш доста нещата. Следователно и другите ти констатации са в графа "съмнителни". Те и тия от РЕД са съмнителни. Ще ти купя, тате, колело... ама друг път.
    propov