Samsung Galaxy M20 ще има дисплей с капковидно изрязване

В интернет се появи снимка на предпазното стъкло за дисплея на Samsung Galaxy M20. Асемблирането на този модел, както и на други устройства от Galaxy M серията, вече започна в Индия, а само преди няколко дена се появиха и първите резултати от бенчмаркове. От снимката се вижда, че телефонът ще е с дисплей с капковидно изрязване, а диагоналът на панела ще е 5.6 инча.

Според изтеклата информация екранът ще е изработен по технология Super AMOLED и ще има FHD+ резолюция. Интересното в случая е, че предходната серия Galaxy On, която ще бъде заменена от Galaxy M, беше с LCD панели и очевидно от Samsung са решили да предложат на своите клиенти решение от по-висок клас.

От бенчмарковете вече знаем, че Galaxy M20 ще предлага сравнително мощния чипсет Exynos 7885, конфигурации с 3 и 4 GB RAM и съответно 32 или 64 GB памет за приложения. Батерията ще е с капацитет 3300 mAh. Сред другите предполагаеми спецификации са единична основна камера с резолюция 16 мегапиксела и единична камера за селфита с 5-мегапикселов сензор. Очакванията са първите модели от серията Galaxy M да бъдат представени в началото на следващата година.

Източник: 91Mobiles