Samsung Galaxy S9 ще предложи подобрени 3D емотикони

От Южна Корея продължават да идват нови детайли за очакваната в края на месеца серия Galaxy S9 на Samsung. От публикация в корейския сайт ETNews става ясно, че двата нови телефона ще поддържат създаването на 3D емотикони, които ще са с по-високо качество от тези в iPhone X. Засега не е ясно как ще бъде наречена функцията, но ще позволява генерирането на анимирани 3D персонажи, които следват изражението на лицето на потребителя. Устройствата ще включват подобрена система за 3D лицево разпознаване и сканиране на ириса, която отново ще бъде допълнена от сензор за отпечатъци, чиято позиция вече е на по-удобно място под основната камера.

Както вече писахме, Galaxy S9+ ще има двойна камера, а блендата f/1.5 ще улесни снимането при намалена околна осветеност. Изданието пише, че устройството ще поддържа и прилагането на различни ефекти за промяна на атмосферата при снимане на видео, което напомня на подобната функция в LG V30. Потвърждава се и информацията за наличието на стерео високоговорители. Телефоните отново ще имат специален бутон за активиране на виртуалния асистент Bixby, който обаче ще бъде подобрен с допълнителна функционалност. Очаква се в Корея Galaxy S9 да бъде по-евтин от Galaxy Note8 (990 500 вона, 740 евро), но цената на по-голямото устройство неминуемо ще  надхвърли 1 милион вона.

Източник: ETNews

 • Явно съм гледал някое от многото клипчета, и е възможно финалната версия да е това, което казваш - в Арената наистина е така! Варианта който гледах, с хоризонтално, а не верлтикално разположени на гърба камера, светкавица и скенер, беше и отпред с дисплей 6.4 инча - от горе до долу... Този имено вариант съм харесал най - много, но и този от арена е добър.
  Gene66
 • 6.2 инча е S9+,като S8+
  engadget
 • Слабо ме интересуваат 3D емотиконите, но дисплей 6,4 инча и то от лайсна до лайсна / при S9+ /, си е екстра! Особено след като се отчете удоволствието от дисплея при Ноут 8, защото тук ще е даже по - голям - 6.4 срещу 6.3 инча, но при физически по - малък размер и тежест!!! От видеата "S9+" изглежда прекрасен, ще чакам премиерата на 25.02.2018, и после пускането в продажба. :)
  Gene66
 • Чакаме го , следващият ми телефон и то със стерео говорители!! Аууу че якооо(woo):D:P;)
  apolon25
 • Ще задминат айфона с говореща дрисня
  Vasil977
 • Няма ли говорещо лайно, като при айфона, за нищо не става.
  board
 • Еееее, как да не изсипя една камара пари и да си джиткам с емотиконите...
  s_l_a_d_u_r_