Samsung пуска Galaxy S9 и S9+ в червено и златисто

Преди началото на лятото Samsung предлага още повече опции за персонализация на флагманите Galaxy S9 и S9+, като пуска устройствата в два нови цвята на корпуса. Това са златисто и червено (официалните имена са Sunrise Gold и Burgundy Red), които се присъединяват към съществуващите черно, сиво, синьо и виолетово. Компанията посочва, че златистата версия е първата със сатенено покритие, а специалното оцветяване създава усещане едновременно за спокойствие и жизненост.

Червеното издание ще се появи в Корея и Китай през този месец, а през юни на пазара ще излезе и златистата версия, която в началото ще е налична на избрани пазари като Австралия, Чили, Германия, Хонконг, Корея, Мексико, Русия, Испания, Тайван, ОАЕ и Виетнам, а след това ще достигне и до други страни. Изглежда в България няма да получим червената версия, но златистата ще е достъпна тук през юни.

Източник: Samsung

 • Освен в Столипиново и кифлите обичат златистото :D
  Боби13
 • Даааа в Пловдив има един квартал Столипиново се казва там всички са със златисти самсунги чок гюзеликь
  Vasil977
 • [Quote]Интересна идея за анкета, но имам един въпрос - как някой е не/доволен от цвят?[/Quote] В смисъл в началото когато излиза даден модел, не винаги има наличен цвета, който желаеш. Или пък си взел апарат с даден цвят, и на по-късен етап пускат по-хубави цветове. Или пък си купил нещо, но после друг цвят ти е допаднал повече.
  Legolaself01
 • На мен пък бялото ми е по-кичозно. Иронично, че моят телефон отпред е бял, а отзад златист 🤷‍♀️
  z_i_k_o
 • Интересна идея за анкета, но имам един въпрос - как някой е не/доволен от цвят?
  bloodknight2012
 • Никога не съм харесвал златисто. Не само телефоните на Самсунг, но и останалите марки. Много кичозно ми идва. Преди купувах само бели, но и сребърните модели не са лоши. Интересно ще е някой да пусне тема или анкета : Какъв цвят е смартфона ви? Доволни ли сте, или желаете друг цвят, или друг телефон!
  Legolaself01
 • Златистото си е класика!
  apolon25