Xiaomi може би ще представи Mi 7 съвсем скоро

Xiaomi пусна интересен тийзър в китайската социална мрежа Weibo. В него се анонсира събитие в град Шънджън, което ще се състои съвсем скоро. За момента не са обявени нито темата на мероприятието, нито точната му дата. Очакванията са обаче на него да видим бъдещия флагман Mi 7 или очаквания юбилеен модел, който ще е посветен на осмата годишнина на компанията.

Според последните слухове Mi 7 ще бъде представен до края на месеца, така че е доста вероятно именно той да е във фокуса на събитието. Вероятно там ще видим и новата умна гривна Mi Band 3. Очакванията са Mi 7 да предложи процесор Snapdragon 845, 6 или 8 GB оперативна памет и изрязан дисплей. Според слуховете това ще е и първият смартфон с Android, който ще предлага 3D лицево разпознаване, което за момента е ексклузивна екстра на iPhone X.

Предполага се също така, че от Xiaomi може да заложи на вграден в дисплея сензор за отпечатъци, а потребителите също така ще получат двойна камера от висок клас и опция за безжично зареждане. Относно юбилейния смартфон за момента няма почти никаква информация, но се появиха слухове, че той ще е почти идентичен с Mi 7 в хардуерно отношение.

Източник: GizmoChina

Ново

Премиерата на множество продукти беше потвърдена от изпълнителния директор Лей Джун.